Passie voor Puur

Ik heb heel goed nieuws voor iedereen die graag goed  en betaalbaar voor zichzelf en anderen zorgt: de organic verzorgende producten van Neal’s Yard Remedies zijn vanaf nu ook via mij verkrijgbaar. Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met dit prachtige pure merk met hun bijzondere filosofie en ze wonnen gelijk mijn hart. Zij maken hun natuurlijke biologische producten vanuit een passie voor puurheid met alleen de beste biologische ingrediënten om je gezondheid en schoonheid te onderstrepen, en zijn daarbij een no go area voor chemicaliën. Soms moet je geduld hebben en nu is het  toch zover, door een samenwerking met mijn dochter in Birmingham kan  ik eindelijk toch onafhankelijk consulent worden voor prachtige  pure producten.

PASSIE VOOR PUURHEID

Peter Kindersley, de eigenaar van Neal’s Yard Remedies vertelt: “Wij houden van biologisch gekweekte ingrediënten, omdat niets anders zulke hoge concentraties vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevat. Door het gebruik van biologische ingrediënten in cosmetische producten, word je niet blootgesteld aan een ‘chemische mix’ die in je systeem wordt opgenomen. Je lichaam profiteert van deze pure en natuurlijke behandeling”.

Focus blend – 15 ml £ 8,00

Neal’s Yard Remedies heeft heerlijke beauty producten, pure essentiële oliën, kruidenremedies, bloesemremedies, homeopathiekits, supplementen  en wellnessproducten. Hun diep gefundeerde passie om de aarde en haar bewoners te beschermen ligt aan de basis van alles wat ze doen en hun missie is om de expertise van de traditionele apotheker en hun holistische benadering van gezondheid en beauty toegankelijk te maken voor het publiek.

De traditionele blauwe verpakkingen verwijzen naar het apothekersvak. In het logo staan de wortels voor innerlijke gezondheid en de boom voor het uiterlijk. Hier voeg ik graag mijn eigen holistische expertise aan toe.

De basis voor de producten zijn biologisch geteelde planten en kruiden die ze zelf kweken. Uiteraard onder strenge voorschriften en zonder kunstmatige en chemische meststoffen of pesticiden. Ze gebruiken traditionele ingrediënten die hun werking bewezen hebben en combineren die met moderne wetenschap.

Skincare kits £20,00

In mijn dayspa werkte ik al veel met bloesemremedies en essentiële olieen en voor mij was enkel het zuiverste goed genoeg. De kwaliteit van deze olieen is hoger als bijv.  Do Terra en Young Living en ook nog eens  een stuk betaalbaarder. Ze verzorgen ook een krachtige online cursus als je zelf ook therapeutisch met essentiële olieen wilt gaan werken in je praktijk.

Een lekker veilig idee is dat er bij Neal’s Yard Remedies niets verwerkt wordt waarvan ze denken dat ze jou en de wereld schade kunnen toebrengen. Ze combineren ‘green science’ met krachtige biologische ingrediënten voor de meest effectieve producten.

Het komt er op neer dat ze heel goed NEE kunnen zeggen. NEE tegen parabenen, synthetische geuren, genetische gemanipuleerde ingrediënten, siliconen, ftlaten, nano, minerale oliën, EDTA, propyleenglycol en carbomeer (afgeleid van olie), DEA, acrylaten die van olie zijn afgeleid en BHT.

Hun passie voor puurheid trekken ze nog verder door in het gebruik van herbruikbare energie, duurzame ingrediënten, minimale verpakkingen, en het ondersteunen van maatschappelijke groeperingen. De producten worden alleen op mensen getest en zijn 100% geschikt voor vegetariërs. De kunststof flacons zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Het merk werd in 1981 in Dorset, Engeland geboren waar nog steeds het eco-headquarter staat en de producten ontwikkeld, getest en geproduceerd worden. De producten zijn gecertificeerd door de Soil Association, een Britse en de meest strikte organisatie die duurzame landbouw promoot en ondersteunt.  Neal’s Yard Remedies is een zelfstandig familiebedrijf.

Zoveel puurs, lekkers en goeds kan natuurlijk niet aan de aandacht van de wereld ontsnappen. Ze zijn dan ook al op veel manieren onderscheiden. Zo waren ze het eerste cosmetica bedrijf dat biologisch gecertificeerd was door de Soil Association, de eerste Britse retailer die organische gecertificeerde essentiële oliën verkocht en de eerste ‘CarbonNeutral®’ retailer.

Nieuwsgierig geworden? Stuur mij een email en vraag de catalogus aan en ik jouw bestelling indien gewenst aan mijne kan toevoegen.

Een kleine greep uit de prijzenkast: de Natural Health Beauty Awards 2011, The Sunday Times Style Beauty Awards 2011, SHE beauty Awards 2011, The Green Beauty Bible Award en maar liefst 36 awards in 2009. Tijd dat Nederland ook kennis gaat maken met dit mooie pure merk.

Je lijf zal je intens dankbaar zijn!

Spread the love