Samen aan de slag

Angst is gebaseerd op verhalen die je bedenkt, niet op de realiteit van dat moment.
Je kunt alleen zien wat je gelooft, dat is de enige waarheid”

Je kan een situatie niet oplossen vanuit dezelfde energie en mindset die de situatie heeft  aangetrokken, dan blijf je in een cirkeltje rondlopen in je eigen beperkende gedachten en overtuigingen. Ik pretendeer niet de enige waarheid in pacht te hebben, maar kan wel mijn eigen  weg, ervaringen, resources en wijsheid met je delen.

Je leven is de perfecte spiegel van je gedachten, overtuigingen en dominante mentale houding. Of je het nu realiseert of niet, je maakt je eigen werkelijkheid door je gedachtekracht en je reacties. Elk effect dat je ziet in jouw buitenwereld heeft haar oorspronkelijke oorzaak in jezelf.

Mijn werkwijze


Ontwaken

 

Acceptatie

 

Heling

 

Meesterschap

HOE

 

Ik ben er graag voor je als energetisch klankbord, om je te helpen helderheid te scheppen in de situatie waarin je zit of de vragen waar je mee rondloopt. Daarnaast ben ik een groot voorstander van zelfhulp, want uiteindelijk zul je het toch echt zelf moeten doen en zul je zelf verbanden moeten gaan leren leggen. Om je daarbij te helpen heb ik een speciaal membership gedeelte dat enkel beschikbaar is voor degenen die ik persoonlijk begeleid in een coachingtraject. In dit speciale membership gedeelte tref je schriftelijke informatie en zelfs volledige online cursussen van mijzelf en mijn eigen mentoren aan.

Ik heb jarenlang diverse online cursussen gegeven, maar dit voelt voor mij niet langer als de juiste weg, het is voor mij een aanvulling en verdieping op het persoonlijke contact dat voor mij voorop staat.

Een  los telefonisch of online consult bij specifieke vragen
Als je met bepaalde vragen zit of je hebt ervaringen waar je ook weleens mijn perspectief in wilt horen. Of als je gewoon een super openhartig oordeelvrij gesprek wilt kunnen voeren over wat je op dit moment meemaakt, wat je dwars zit of waar je vastloopt met iemand met persoonlijke ervaring op dat gebied. Ik hou je een zuivere spiegel voor door je vragen te stellen die je jezelf misschien niet zo snel zult durven stellen en maak daarbij gebruik van mijn eigen ervaringen en gaven om met je mee te kunnen voelen wat de mogelijke oorzaak kan zijn die eronder ligt.

Een coachingtraject
Hierbij werken we aan specifieke doelen die je wilt behalen, oude overtuigingen die je los wilt laten of gedrag dat je graag wilt veranderen. Je gaat zelfstandig aan de slag met de diverse cursussen in het membership gedeelte en kiest daarnaast je eigen contactmomenten met mij voor aanvullende coaching bij hetgeen je aan het leren of helen bent. Hiervoor werk ik met een coachingstrippenkaart.

Ad-Hoc Levensvragen – Wandelend tot inzichten komen in het duinwatergebied
Al lopend gaan we met elkaar in gesprek over wat op dat moment in je leven speelt. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt i.p.v. tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt dan ook niet ongemakkelijk. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf, jouw natuurlijke ritme en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem. We gebruiken de natuur als spiegel voor jouw ziel.

Ik maak graag tijd vrij om persoonlijk kennis met je te maken.

Spread the love