Wie ben ik

| Vrouw, Moeder en Grootmoeder | Bewuste Eenvoud | Visionair  en Ondernemend | 

Sandra (49) is een stijlvolle wereldverbeteraar, postpartum doula, communitybuilder en een sociale duizendpoot, een pionier van de nieuwe wereld  Spiritueel maar met beide voetjes stevig aan de grond. Een mensenmens met een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Ze is een voorbeeld van persoonlijke kracht, anders denken, transformatie en lef.

Haar passie is een andere, lichtere toekomst creëren door bewustere samenwerkingen aan te gaan ten behoeve van een gelijkwaardige inclusieve wereld. Haar nieuwsgierigheid naar de geheimen van het leven en haar ongetemde levenslust brengen haar altijd daar waar de sleutel voor de volgende poort te vinden is.

Met haar levenswijsheid, enthousiasme, praktische hulp, inspiratie en compassie ondersteunt ze je om zelf de diepste lagen, angsten en beperkingen bloot leggen die je in de weg staan en daar het licht te laten schijnen; zonder daarbij strijd te voeren met jezelf of de buitenwereld.  Haar favoriete uitspraak is: het gras groeit echt niet sneller als je eraan trekt.

Ik kan mensen met mijn persoonlijke verhaal een spiegel voorhouden en daarmee aan het ‘voelen’ EN denken zetten. Je moet ademhalen om te leven, maar het doel van het leven is niet ademhalen.

Sandra is waar nodig confronterend maar biedt altijd een stevige en liefdevolle bedding waardoor je in staat bent om ook die diepste, soms pijnlijke lagen waarheid in jezelf aan te raken. 

Één reactie

  1. Anne schreef:

    Mooi … van betekenis willen zijn waar nodig ….

Reacties zijn gesloten.